Bli Medlem Gratis

Nu är det gratis för Lärare och Elever som har Musikproduktion på Gymnasiet att använda Musikproduktion Online!

OBS! Tyvärr kan jag inte erbjuda några andra att bli medlemmar just nu, varken gratis eller betalande, men det kommer!
Tills vidare hänvisar jag övriga till Musikproduktiononline.se som i princip har samma innehåll.

Så Här Gör Du

Mejla mig för att bli medlem. Enklast är om läraren kontaktar mig så kan alla i gruppen få tillgång till Musikproduktion Online. Det jag behöver veta är för-och efternamn, namnet på gymnasiet och på vilken ort det ligger.

Kort Om Musikproduktion Online

  • Musikproduktion Online är skräddarsytt för gymnasiets kurser i Musikproduktion 1 och 2 (“musmus”).
  • Det är tillgängligt från alla uppkopplade datorer, surfplattor och smarta mobiler.
  • Musikproduktion Online uppdateras och utvecklas kontinuerligt.
  • Har funnits i 3 år.

Ett urval av gymnasier som är medlemmar

Uddevalla Gymnasieskola, Rytmus Malmö, Musikkonservatoriet Falun, Oscarsgymnasiet, Allvar Gullstrandgymnasiet, Östra Gymnasiet, Tumba Gymnasium, Karolinska Skolan, Marks Gymnasieskola, Ljud & Bildskolan i Varberg, Solbergagymnasiet, Polhemsskolan, GUC i Uppsala, Stockholms Estetiska Gymnasium, med flera. OBS! Du måste registrera dig även om du varit medlem tidigare.

Om Mig

Jag som har skapat Musikproduktion Online heter Hans Nicklasson. Jag är redan bekant med många av er musik- och musikproduktionslärare på Estetprogrammen runt om i Sverige. Jag arbetar själv på Uddevalla Gymnasieskola som ljudtekniker och lärare i Musikproduktion sedan 22 år tillbaka. Jag har skrivit två böcker om PA-ljud: Jakten på det perfekta PA-ljudet (2006) och Bästa Liveljudet (2014) samt ett 30-tal artiklar för tidningen Studio & Live. Jag har också en blogg om PA-ljud.

Nyheter

Musikproduktion Online har fått en ny och modernare medlemsplattform. Under huven finns nu fler och kraftfullare möjligheter. Trots det blir det enklare att använda för både mig som adminstratör och för alla er användare. Som ofta när man byter system innebär det en del svårigheter i början. Arbetet har dragit ut på tiden men nu är det alltså möjligt att registrera sig gratis på den nya plattformen. Innehållet är detsamma som innan sommaren men precis som tidigare så uppdateras det kontinuerligt och nytt material tillkommer efterhand som en del gammalt tas bort.

Det är gratis nu – vad är haken?

Det finns ingen hake! Du och dina elever i Musikproduktion kan använda stora delar av kursmaterialet helt fritt och vara nöjda med det. En del reklam kommer att synas, både från mig och från tredje part, i gratisversionen. Vill man kommer det framöver finnas möjlighet att slippa reklam mot en låg årsavgift, samt köpa till önskat fördjupningsmaterial.

Bli Medlem Gratis Idag

Mejla mig för att bli medlem. Enklast är om läraren kontaktar mig så kan alla i gruppen få tillgång till Musikproduktion Online. Det jag behöver veta är för-och efternamn, namnet på gymnasiet och på vilken ort det ligger.

Powered by WishList Member - Membership Software